Pravijo, da ne glede na to, kako težka je situacija, nikoli ne zmanjka denarja za žensko lepoto – to je področje, ki vedno cveti. Glede na ponudbo oblačil in kozmetike na našem trgu velja temu pritrditi, poleg izdelkov za lepoto pa gre odlično tudi storitvenim dejavnostim s tega področja. Ženske namreč pogosto rajši nekoliko »stisnejo« pri stroških gospodinjstva, samo da si lahko privoščijo na primer obisk kozmetičarke ali frizerja. Brez urejenosti pač ne gre.

Omenili smo frizerske storitve, ki gotovo predstavljajo pomemben dejavnik pri osebni urejenosti. In da marsikatera gospa ali gospodična brez težav seže v denarnico za dobro pričesko, vsi vemo. Nekoliko manj pa je znano, da ta denar ni vedno namenjen le striženju in barvanju, temveč še nečemu drugemu – lasnim podaljškom.

Lasni podaljški OxY

Lasni podaljški OxY v različnih barvah.

Lasni podaljški so danes precej razširjeni in mnogo nas je takih, ki se zavedamo, kaj lahko z njimi dosežemo. Dolgi, močni in bujni lasje niso nekaj, kar ti zgolj poveča možnosti pri močnejšem spolu, temveč ti lahko na primer celo pomagajo pri zaposlitvi (kljub  temu, da naj bi štela znanje in izobrazba, ne pa videz). In ravno to je bil razlog, da sem se za lasne podaljške odločila tudi sama.

Od nekdaj sem imela slabe lase, zato si nisem mogla privoščiti daljših kot do ramen, pa tudi takrat so bili videti redki. In vem, da je to marsikoga odbilo, tudi na intervjuju za zaposlitev. Tako sem se odločila, da se vzamem v roke in načnem svoje prihranke – za lasne podaljške!

Seveda nisem želela prekomerno zapravljati, zato sem poiskala lasne podaljške na spletu. Ponudbe je bilo kar veliko, a za laika je težko vedeti, kateri so dobri in kateri ne, kateri so najbolj praktični. Skrbelo me je, ker so moji naravni lasje že po naravi slabi, še dodatno pa so uničeni zaradi barvanja in ravnanja z likalnikom za lase. Potrebovala sem pomoč pri izbiri vrste podaljškov, ne samo pri dolžini in barvi.

Spletna prodajalna z lasnimi podaljški, na katero sem se najprej obrnila, se je izkazala za slabo – o svoji ponudbi niso vedeli kaj prida. Očitno so se za prodajo lasnih podaljškov odločili zgolj zato, ker se jim je zdelo, da bo to dober zaslužek, v zanje pa niso vlagali. Druga spletna trgovina pa se je izkazala za odlično. Najprej smo si izmenjali nekaj informacij v elektronski obliki, nato pa so me povabili, naj se oglasim pri njih, da dejansko vidijo moje lase in njihovo strukturo ter poškodbe, pri čemer bomo lažje dorekli, kakšni lasni podaljški so zame primerni.

Rečeno, storjeno – in zadovoljstvo je neizmerno!