Večno življenje in mladost. Vsekakor dve najbolj opevani želji slehernega med nami. Žal si večnega življenja zaenkrat še ne znamo zagotoviti. O mladosti ali vsaj mladostnem videzu pa lahko ne le govorimo, pač pa marsikaj glede tega tudi storimo.

Seveda je iluzija pričakovati, da bomo mladi skozi celotno življenjsko obdobje. Narava pač ne deluje tako, a vendarle ji lahko pri vsem skupaj nekoliko pomagamo. Človek namreč pričenja izgubljati boj z mladostjo, ko prestopi v odraslo dobo in se v telesu pričnejo dogajati določene spremembe. Katere? Več o tem v nadaljevanju.

Kako prelisičiti staranje?

Morda se sliši preveč lepo, da bi bilo res, a danes lahko na pravi način vsekakor precej postorimo na področju mladostnega videza in boljšega počutja. Morda tega niste vedeli, a za lepo in mladostno kožo, zdrave in močne lase ter nohte v veliki meri poskrbi kolagen.

Gre za beljakovino, ki jo telo proizvaja samo, a se proizvodnja kolagena po 25. letu močno zmanjša. K sreči pa lahko svojemu telesu priskočimo na pomoč z jemanjem prehranskih dopolnil, kot je denimo hidroliziran kolagen. Že res, da si lahko nekoliko pomagamo tudi s prehrano, a vendarle ne dovolj.

Zakaj prehransko dopolnilo s kolagenom?

Z določeno vrsto hrane lahko nekaj dobrega naredimo na področju kolagena, a vsekakor premalo, če želimo vidne rezultate. Prav jemanje prehranskih dopolnil s kolagenom pa telesu omogoča, da to beljakovino absorbira na najbolj učinkovit način.

Kolagen shot

Kolagen shot s kolagenom, MSM-jem, hialuronsko kislino in vitamini.

V prebavnem traktu se to dogaja veliko manj učinkovito, a izdelki, kakršen je Kolagen shot, vsebujejo hidroliziran kolagen. To pomeni, da je razbit na osnovne gradnike, ki so precej manjši in jih imenujemo peptidi. Prav to pa telesu zagotavlja mnogo bolj učinkovito absorpcijo iz prebavnega trakta.

Kakšni so učinki jemanja kolagena?

Verjetno ste zdaj že uvideli, na katerih področjih kolagen deluje in kako zelo lahko spremeni vašo zunanjo podobo. Lepa in napeta koža, ki bo končno znova zasijala v mladostnem sijaju, vas bo vsako jutro navdušila v kopalnici. Posledično se bo v vas naselila tudi mnogo večja samozavest.

Pozabite na krhke in lomljive lase. Ti bodo močni in sijoči, drugačen pa bo že sam občutek, ko si boste šli skoznje s svojimi prsti. Prav nohti na njih pa bodo še en opomnik več, da kolagen deluje. Postali bodo lepi, čvrsti in se ne bodo več tako lomili kot poprej.

Da bo absorpcija kolagena v vašem telesu zares na visokem nivoju, pa bo poskrbel vitamin C. Prehransko dopolnilo Kolagen shot, ki je na voljo v obliki tekočine, vsebuje tudi omenjeni vitamin, poleg njega in hidroliziranega ribjega kolagena pa še MSM (organsko žveplo), haluronsko kislino, biotin in cink.