Na prodajnih policah z živili, predvsem s prehranskimi dodatki in dopolnili, je vse več ponudbe, ki je narejena tudi za vse tiste osebe, ki so pri uživanju hrane osredotočeni zlasti na bio izdelke oziroma se prehranjujejo kot vegetarijanci ali kot vegani.

Verjetno ste že slišali za izjemno popularne presne granole, ki ne vključujejo nobenih umetnih sladil, temveč le naravno prisotne sladkorje iz visokega deleža sadja. So brez umetnih barvil, konzervansov, glutena, mleka, oreščkov in ostalih alergenov. Še posebej primerne so za vegane. Veliko priljubljenost dosegajo tudi energijske ploščice, predvsem tiste, ki so nastale pod okriljem proizvajalca Planet Organic.

Presne granole za zajtrk, malico ali večerjo

Presne granole se lahko uživajo za zajtrk ali malico, dobrodošle pa so tudi za večerjo. Lahko jih uživate neposredno iz embalaže ali jih kombinirate s katerim od rastlinskih napitkov, z mlekom ali jogurtom.

Presne granole Planet Organic

Presne granole Planet Organic: Original, Čokoladna sreča, Jabolčna pita s karamelo.

Ker presne granole Planet Organic vsebujejo visoko vsebnost prehranskih vlaknin, vas bodo primerno nasitile za dlje časa. Njihova sestava je v celoti kakovostna, posledično je njihov okus izjemen ter prvinski.

Najboljša izbira energijskih ploščic

Verjetno je med vami kar nekaj takšnih, ki niti ne veste, da obstaja razlika med beljakovinskimi in energijskimi ploščicami. Prav tako morda niti ne veste, da vsaka energijska ploščica, ki jo na trgu lahko kupite po zelo nizki ceni, ni nujno kakovostna oziroma vam ne ponuja tistega, čemur je v prvi vrsti namenjena.

Pri izbiri energijske ploščice zato bodite zahtevni in posegajte samo po uveljavljenih proizvajalcih. Priporočamo vam, da preizkusite izdelke Planet Organic, saj so energijske ploščice omenjenega proizvajalca po mnenju mnogih ena od najboljših izbir na trgu. In kje jih lahko kupite v najrazličnejših okusih in pakiranjih? Obiščite NutriHolis – celostni center zdravja, kjer si lahko celotno ponudbo zdravih izdelkov ogledate kar na spletu.

Energijske ploščice Planet Organic različnih okusov

NutriHolis vam ponuja kakovostne in izjemno okusne energijske ploščice najrazličnejših okusov. Preizkusite lahko paleo presno energijsko ploščico s chia semeni in vanilijo ali takšno s kakavom in brazilskimi oreščki. Energijske ploščice, ki so odličen vir beljakovin in prehranskih vlaknin, so odličen prigrizek v vsakem delu dnevu.

Energijske ploščice Planet Organic

Energijske ploščice Planet Organic so na voljo v najrazličnejših, skrbno izbranih okusih.

Prav tako priljubljena je tudi presna energijska ploščica z goji jagodami in bučnimi semeni. V njej so združeni zdravi oreščki, presna superživila ter rastlinske beljakovine. Da so se ključna hranila ohranila, je bilo treba ploščico izdelati na temperaturi, nižji od 46 °C.

Nakupovanje granol in ploščic prek spleta

Prodaja zdravih prigrizkov, prehranskih dodatkov ter dopolnil se je s trga preselila tudi na splet, kjer pa morate seveda prav tako paziti, pri kom kupujete. Najbolje je nakupovati v preverjenih spletnih prodajalnah, kot je NutriHolis, saj boste na ta način zagotovo prišli do kakovostnih izdelkov, ki bodo pozitivno vplivali tako na vaše počutje kot na splošno zdravje.

Sicer pa lahko specializirano trgovino NutriHolis obiščete tudi v fizičnih prostorih. Nahajajo se na Zaloški cesti 167 na Viču v Ljubljani (nasproti Špara). Pri iskanju ustreznih izdelkov vam bo pomagalo strokovno podkovano in prijazno osebje. Ker je izdelkov zares veliko, si le vzemite čas in izberite tisto, kar vam bo pomagalo pri vsakdanjem delu in aktivnostih ter okrepilo vaše zdravje.