Ste si že od nekdaj želeli nekaj več romantičnega vzdušja v svojem domu, ki bi ga lahko celo kombinirali s prihrankom pri ogrevanju prostorov? Zdaj lahko poleg teh ogrejete tudi srce svojega partnerja, ki vam bo za to še kako hvaležen.

S kamini na pelete vam bo to zagotovo uspelo. Vsi dobro vemo, kako lepo in sproščujoče je opazovati plamene, ki se varno poigravajo za steklom peči ali kamina. Velika prednost tovrstnih kaminov pred ostalimi pa je vsekakor ugodna cena energenta, saj so peleti eni izmed najcenejših na trgu.

Lepo, učinkovito in poceni

Kot že rečeno, boste s kamini na pelete, ob prijetnem vzdušju, še precej prihranili. Omenimo, da imajo denimo kamini Coolwex izkoristek večji celo od 90 %, kar ob dejstvu, da so peleti eni najcenejših energentov na trgu, pomeni izjemen prihranek pri strošku za ogrevanje.

Zračni in vodni kamin na pelete COOLWEX

Ker so ti kamini tudi estetsko dovršeni, jih ne boste želeli skrivati v kurilnici. Kamini na pelete so prijetna popestritev dnevnega prostora in so tudi izjemno enostavni za uporabo, saj delujejo povsem samodejno. In to še ni vse! Ste vedeli, da lahko z vodnimi kamini na pelete ogrevate celotno stanovanje?

Vodni ali zračni kamin?

Za katerega se boste odločili, je povsem odvisno od tega, česa si najbolj želite. Če bi radi v svojem dnevnem prostoru dosegli cenovno ugodno ogrevanje in obenem poskrbeli še za nekaj romantike, bo prava izbira za vas zračni kamin. Ta je namreč namenjen ogrevanju prostora, v katerem se nahaja.

Po vodnem kaminu pa boste posegli, če si boste poleg prostora želeli ogrevati še izhodno vodo, ki se pretaka skozi ogrevalne cevi in radiatorje po celotnem stanovanju. Pred nakupom se seveda pozanimajte pri prodajalcu in povprašajte, kaj bi vam priporočil glede na vaše potrebe. Le tako boste lahko povsem prepričani, da ste izbrali kamin, ki vam bo najbolj ustrezal.